Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vystavování se v podprsence a kalhotkách od renomované americké herečky čekal málokdo. Julianne Moore (63) je v kampani naprosto dokonalá. V reálu ale vypadá přece jen trochu jinak...

Slavná rusovláska je i po padesátce atraktivní ženou, která je ozdobou filmových festivalů. To ostatně před pár dny dokázala v Benátkách, kde uvedla svůj nový snímek Suburbicon: Temné předměstí, v němž ji režíroval její hollywoodský kolega George Clooney (62). Držitelce Oscara za hlavní roli ve filmu Pořád jsem to já to na červeném koberci moc slušelo. Ale zdaleka ne tolik jako v kampani na spodní prádlo.

Julianne totiž na upravovaných fotkách vypadá jako sexy třicítka. Skutečný věk by jí sice při osobním setkání hádal málokdo, je však zřejmé, že jde o zralou ženu. V kampani prošla výraznou omlazovací kúrou. Sice to není takový masakr, jako když se nedávno nechala omladit Madonna, přesto je práce ve Photoshopu zcela zjevná.

Moore nemá s odhalováním problém. Ve filmu Hříšné noci (1997) si dokonce zahrála pornoherečku. Tehdy ovšem ukázala svou skutečnou pihovatou kůži. Julianne je stále krásná, ale úplně jinak než ve vyretušované kampani.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám