Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Hollywoodu bychom našli jen málo hereček, které dokázaly skloubit kariéru se spokojeným soukromým životem, jako se to povedlo Cate Blanchett (54). Původem australská hvězda letos rozšířila svou rodinu i filmografii.

Kdykoliv se Cate objeví na veřejnosti, okouzluje dokonalým líčením a skvěle padnoucími outfity, takže její fotky by se mohly téměř bez retušování objevit na titulních stranách prestižních módních magazínů. Na newyorskou premiéru filmu Truth se herečka patřičně vyparádila, protože ji uspořádal návrhář Giorgio Armani, takže zde nebyla nouze o modelky.

Politické drama Truth, v němž si Blanchett zahrála s Robertem Redfordem, ovšem nebude hlavním hereččiným želízkem v ohni v příštím oskarovém klání. Cate stačila kromě Popelky natočit i film Carol, v němž s Rooney Marou ztvárnily lesbický pár. Velkou konkurencí pro ni však bude letošní držitelka Oscara Julianne Moore (63), která na plátně také prožila homosexuální lásku, a to pro změnu s Ellen Paige ve filmu Freeheld.

Cate Blanchett je pracovně plně vytížená, ale přesto se snaží trávit co nejvíce času s rodinou. Svým třem synům Dashiellovi (13), Romanovi (11) a Ignatiovi (7) letos pořídila překvapení v podobě adoptivní sestřičky Edith Vivian Patricie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám