Hlavní obsah
Článek

V celém Hollywoodu bychom nenašli herečku, jíž to v růžových šatech sekne tak jako Reese Witherspoon (48). Trojnásobná maminka opět potvrdila, že jí role v komedii Pravá blondýnka byla napsána přímo na tělo.

Reese se jako naivní studentka práv v kinech objevila už před třinácti lety, ale vzhledem k její drobné postavě by nikdo nepoznal, že od těch časů stačila na svět přivést tři potomky. Na premiéře filmu Inherent Vice herečka vsadila na jistotu, a v šatech ve stylu panenky Barbie byla nepřehlédnutelná. Reese s růžovým outfitem sladila líčení a zazářila jako hollywoodská hvězda první velikosti.

Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Walk the Line se po mateřských povinnostech vrátila na scénu ve velkém stylu. Kromě Inherent Vice se letos objevila také ve filmu Divočina, který jí zajistil nominaci na Zlatý globus.

Díky roli bývalé narkomanky, jež provede duševní očistu pochodem přes západní část USA, se s ní předběžně počítá i na příštím oscarovém ceremoniálu. Bookmakeři však za favoritku na Oscara označují Julianne Moore (63) za její strhující výkon ve filmu Still Alice, v němž ztvárnila ženu trpící Alzheimerovou chorobou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám