Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská hvězda Julianne Moore (53) patří k ženám, které si mohou dovolit provokativní módu i v letech, kdy by mohly mít vnoučata. Díky štíhlé postavě se nemusí obávat, že by na ni mladistvá móda působila nepatřičně.

Na stříbrném plátně se Julianne Moore pohybuje od 80. let a obdivovatelé atraktivní rusovlásky žasnou nad tím, že se od počátků své kariéry příliš neproměnila. V současné době je stejně přitažlivá jako v roce 1997, kdy hrála pornoherečku ve filmu Hříšné noci.

Matka šestnáctiletého Caleba a dvanáctileté Liv na sebe stále dokáže upoutat pozornost, a to nejen na červeném koberci, kde tradičně patří k největším ozdobám udílení filmových cen, ale také během obyčejné procházky. V New Yorku tak na ulici pod průhledným topem ukázala podprsenku, což si může dovolit málokterá padesátnice.

Julianne Moore byla v minulosti čtyřikrát nominována na Oscara, ale prestižní cenu nikdy nezískala. Role ve filmu Mapy ke hvězdám, za niž už letos získala hereckou cenu na festivalu v Cannes, by pro ni ovšem mohla být přelomová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám