Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za Daniela Modera (53) se Julia Roberts (56) provdala v roce 2002. Mají spolu tři krásné děti a po celé dvě dekády působí velmi šťastně a zamilovaně. Herečka v show Stephena Colberta nyní prozradila, v čem podle ní tkví tajemství spokojeného vztahu.

„Líbání,“ odpověděla na dotaz moderátorovi s tím, že svého muže nikdy nepřestala vášnivě líbat.

Příběh hollywoodského páru je jako vystřižený z romantického filmu. Seznámili se v roce 2000 při natáčení filmu Mexičan. Moder stál za kamerou, zatímco Roberts před ní.

Za dva roky si řekli ano a o další rok později se jim narodila dvojčata Hazel a Phinnaeus. K těm později přibyl ještě mladší Daniel (14). Rodina léta žila v Malibu, loni se ale přestěhovala do San Francisca za poklidnějším životem.

Julia si soukromí střeží, ale o svém muži mluvila vždy v superlativech. „Cítím se s ním sama sebou, nemusím si vůbec na nic hrát,“ nechala se slyšet dříve.

Roberts byla v letech 1993-1995 vdaná za zpěváka Lylea Lovetta, v minulosti byla také zasnoubená s Kieferem Sutherlandem.

Oscarová herečka aktuálně promuje novou minisérii Gaslit, kde si zahrála po boku Seana Penna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám