Hlavní obsah
Článek

Málokdy se vám stane, že se objevíte pár metrů od hollywoodské legendy. Zorka Hejdová (33) a Natálie Kotková si toto můžou odškrtnout ze seznamu vysněných životních zážitků. České blondýnky se potkaly s americkou herečkou Julií Roberts (56) na exkluzivní módní přehlídce Calzedonia Leg Show, která se uskutečnila v italské Veroně.

„Samotná přehlídka spojená s taneční show byla famózní. Nikdy by mě nenapadlo, že mi přehlídka punčošek vyvolá husí kůži,” řekla Kotková, která byla usazena kousek od americké hvězdy. „Se samotnou Julií jsem se osobně nepozdravila, ale seděla kousek od nás a byla neskutečné sluníčko,” uvedla držitelka titulu Česká Miss World 2016.

Stejné pocity měla i Hejdová. „Neměla jsem sice možnost se s ní vyfotit, ale když vešla do místnosti, všem se v první chvíli zatajil dech, hned potom následoval bouřlivý aplaus. Je vážně nádherná, nezestárla snad ani o rok a ten její pověstný úsměv je neskutečný. Sršela z ní pozitivní energie a vzhledem k tomu, že jsem seděla kousek od ní, všimla jsem si, že celou dobu ten úsměv nesundala a každé modelce, která se po mole prošla, zvlášť zatleskala. Je to prostě Pretty Woman, one and only,” nechala se slyšet Hejdová.

Zorka a Natálka si sice s Julií Roberts společnou fotku neudělaly, zato ale zásobovaly sociální sítě snímky s šéfredaktorkou japonské Vogue Annou Dello Russo. „Paradox je, že oslovila ona nás a vše sdílela přímo na svém profilu, který sleduje jeden a půl miliónu fanoušků... zkrátka jsme jí asi padly do oka,” směje se moderátorka Snídaně s Novou. „Z jejího oslovení jsme byly úplně bez sebe,” dodala Natálie Kotková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám