Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zasloužilé hollywoodské ikony s kariérami trvajícími několik desetiletí se v žebříčku nejvýdělečnějších hvězd musely opět sklonit před Jennifer Lawrence (33). Ta kromě filmových cen sbírá i nejvyšší honoráře.

Magazín Forbes opět sečetl příjmy hereček plynoucí z jejich filmových projektů i reklamních kampaní v období od loňského do letošního června. Největší suma doputovala na konto Jennifer Lawrence, která především díky posledním dílům sérií Hunger Games a X-Men zbohatla o 46 miliónů dolarů. První místo jí patří navzdory tomu, že loni vydělala ještě o šest miliónů více.

Druhá je plnoštíhlá komediální herečka Melissa McCarthy. Přestože s předělávkou Krotitelů duchů příliš nebodovala, má na účtu o 33 miliónů více, čímž v žebříčku předběhla i Scarlett Johansson (39). Zatímco Melissa si meziročně o deset miliónů polepšila, příjem Black Widow z filmu Captain America: Občanská válka o stejnou částku poklesl.

V žebříčku za nimi následuje Jennifer Aniston (55) a pátá je čínská hvězda Fan Bingbing. Desítku nejvýdělečnějších hereček doplňují Charlize Theron (48), Amy Adams, Julia Roberts (56), Mila Kunis (40) a překvapení v podobě Indky Deepiky Padukone.

Reklama

Další články

Načítám