Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

S posledním filmem Tajemství jejich očí Julia Roberts (56) příliš nezabodovala, což ovšem neznamená, že by pro diváky přestala být atraktivní. Slavná herečka je pořád ve skvělé formě a její křivky se od časů Pretty Woman příliš nezměnily.

Hollywoodská hvězda s legendárním úsměvem se jako trojnásobná maminka na společenských akcích příliš často neobjevuje, přitom by mohla konkurovat i výrazně mladším kolegyním. Julii naštěstí občas zvěční fotografové v kalifornské Santa Monice, kde prožívá své rodinné štěstí.

Oscarová herečka si vyšla do ulic v džínovém overalu, v němž ukázala své dokonalé nožky. Na podzim sice oslaví 49. narozeniny, ale v mladistvém oufitu se mohla vystavovat stejně jako placená společnice v romantické komedii Pretty Woman, která měla premiéru už před 26 lety.

Julia Roberts snad své křivky brzy předvede i na červeném koberci. V květnu se společně s Kate Hudson (44) a Jennifer Aniston (55) objeví v komedii Svátek matek a už o měsíc později dorazí do kin společně s Georgem Clooneym (62) v dramatu Hra peněz.

Reklama

Další články

Načítám