Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Julia Roberts (56) si před pár dny v Malibu pořídila už druhou nemovitost, a to dokonce jen přes ulici od té první! S manželem a otcem svých tří dětí Danielem Moderem tak momentálně vlastní jeden dům přímo na pláži a další hned za ním. Julia nemovitost pořídila i přesto, že dosud nenašla kupce na další dům na Havaji.

Ke zdánlivě nepříliš výhodné koupi došlo možná trochu i pod tíhou okolností, kdy Julia měla s majiteli sousedního domu dlouhodobě spory. Ti jej nejdřív začali prodávat za nehorázných 7,85 miliónu dolarů, ale bez zájemců. Když milión slevili, herečka dům koupila. Možná už se chtěla sousedů konečně nadobro zbavit.

Za v přepočtu 170 miliónů korun ovšem Roberts pořídila stavbu, která by pro mnohé celebrity byla spíš domečkem pro panenky či v lepším případě domkem pro hosty. Má totiž pouze tři ložnice a dvě koupelny. Juliin první dům na pláži je přitom nepoměrně větší, disponuje hned pěti ložnicemi, šesti koupelnami a třeba i tenisovým kurtem. V roce 2003 jej navíc pořídila ještě o 440 tisíc dolarů levněji (téměř 11 miliónů korun) než ten nynější...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám