Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Hollywoodu stále patří k nejslavnějším herečkám, ale když jde o blaho rodiny, Julia Roberts (56) se klidně vydá s dětmi za zábavou. V kalifornském Disneylandu vypadala jako nenápadná maminka, která si poradila i bez manžela Daniela Modera, jenž zůstal doma.

Oscarová herečka s obdivovaným úsměvem ve své profesi dosáhla maximálního uznání, takže si už v Hollywoodu nemá co dokazovat a kariéru kvůli svým potomkům omezila. Zdá se, že po boku dětí je spokojenější než na červených kobercích, kde se objevuje stále řidčeji.

Julia Roberts umí splynout s davem, což předvedla v zábavním parku, kde si užila hned několik atrakcí. Herečka je očividně pro každou legraci, takže své děti jen zpovzdálí nepozorovala, ale sama si dopřála trochu adrenalinu. Její dvojčata Phinneaus a Hazel (11) dělí od mladšího Henryho (8) necelé tři roky, takže hvězda filmu Pretty Woman působila jako maminka trojčat.

Oblíbená herečka se naposledy na stříbrném plátně objevila s kolegyní Nicole Kidman (56) v thrilleru Tajemství jejich očí, který ale v kinech příliš nebodoval. Letos ji čeká komedie Den matek, kde si zahrála s Jennifer Aniston (55) a Kate Hudson (44), i drama Hra peněz, v němž ji a George Clooneyho (62) režírovala Jodie Foster.

Reklama

Další články

Načítám