Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Julia Roberts (56) sice v poslední době sází na vážnější role, ale stále na své tváři dokáže vykouzlit ten nejdokonalejší úsměv. Během focení v Malibu vsadila na osvědčený výraz, jímž dobyla filmový průmysl.

Herečka na terase svého domu pózovala profesionálnímu fotografovi, ale zároveň byla zpovzdálí zvěčněna lovcem senzací, který své snímky zveřejnil předtím, než světlo světa spatří oficiální fotografie. Julia je sice zachycena z velké vzdálenosti, ale ani špatné rozlišení nezastíní fakt, že vypadá skvěle.

Před objektiv se posadila v nevýrazném bílém oblečení, které neodvádělo pozornost od její tváře. Oscarová herečka nasadila profesionální úsměv, jímž diváky okouzlila už před 26 lety v komedii Pretty Woman, a zdálo se, že zastavila čas.

Julia Roberts neztrácí ani dva roky před padesátkou svůj půvab, ale před kamerami jej příliš nevyužívá. V posledním filmu Tajemství jejich očí svým úsměvem šetřila, stejně jako v předchozích počinech Blízko od sebe a Stejná srdce. Vážná Julia však diváky do kin netáhne a její nejnovější drama příliš početné publikum neoslovilo navzdory tomu, že v něm hraje s oskarovou kolegyní Nicole Kidman (56).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám