Hlavní obsah
Článek

Hollywoodskou herečku Julii Roberts (46) všichni znají z filmového plátna i předních stránek časopisů. Občas se ovšem snaží splynout s davem, aby si její potomci užili obyčejné chvíle jako jejich vrstevníci.

Díky roli v dramatu Blízko od sebe Julia letos zazářila na udílení nejrůznějších filmových cen, kde ovšem vždy zůstala jen u nominace. Období, během něhož dokázala svou krásu zúročit v luxusních modelech, teď nahradila rodinnými povinnostmi, během nichž ukázala svou civilní stránku.

Julia Roberts se občas promění v obyčejnou ženu a slavnou držitelku Oscara by v ní poznal jen málokdo. Když měla trojnásobná máma dorazit na školní akci svých dětí, červený koberec na ni rozhodně nečekal. Hollywoodská hvězda zvolila pohodlný sportovní outfit a jako správná máma přinesla krabici se zákusky, které by dokonce mohly být jejím vlastním dílem.

Školní akce byla pro Julii, která momentálně neprožívá nejšťastnější období, příjemným zpestřením. Její nevlastní sestra totiž letos spáchala sebevraždu, a herečku navíc trápí vážná nemoc její maminky. Důvodem k radosti jsou alespoň její děti, dvojčata Phinnaeus s Hazel (9) a Daniel (6).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám