Hlavní obsah
Článek

Účastníci křesťanské poutě na hoře Butkov na západním Slovensku byli svědky nečekaného vystoupení lídra skupiny Elán Joža Ráže (69). Zpěvák a basový kytarista nejpopulárnější slovenské skupiny se přitom v posledním období neobjevuje na společenských akcích a vystoupení Elánu jsou jen sporadická.

Ráž zazpíval píseň v latině, která měla u věřících velký úspěch. „Lídr Elánu přijel na Butkov společně s Jurajem Lelkesem, jehož manželka zpěvačka Sisa Sklovská na pouti rovněž vystoupila. Ráž několik minut po vystoupení odjel pryč,“ uvedl web pluska.sk.

Web upozornil, že křesťanskou árii odzpíval Ráž výborně, ale své rockerské pověsti nezůstal nic dlužen, když měl při zpěvu ruce v kapsách u kalhot. To vadilo i několika lidem, kteří sledovali přenos televize Lux. „Bylo to příjemné překvapení, ale ty ruce v kapsách si mohl odpustit,“ napsal v diskusi Karol. „Ruce se nedávají do kapes, když stojíš u oltáře,“ napomenula Ráže další diskutující. „Ruce v kapsách neřeším, ale zpívá mu to stále dobře,“ reagoval v diskusi Ján.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám