Hlavní obsah
Článek

Padesát let a dost! Jožo Ráž (69) ze skupiny Elán asi přichází o poslední zbytky chutě do koncertování, jinak by neoznámil to, co jeho fanoušky silně zabolí! Čtyři dny před příštími Vánocemi to prý bude definitivně naposledy, kdy se s Elánem objeví na pódiu.

Elán příští rok čekají oslavy 50 let působení na hudební scéně, a proto její management naplánoval velké halové turné zakončené v pražské O2 areně. To ještě ale asi netušil, že to bude naposledy.

„Končím, protože chci. Tentokrát jsem rozhodnutý, a nenechám se přemluvit. Nejsem unavený a publikum miluju, ale vím, že končím a hotovo. Seknout s kariérou je potřeba tehdy, kdy vás lidé žerou. Když je už nebudete zajímat, je pozdě,“ říká Jožo Ráž.

Jeho kolegové muzikanti jsou momentálně bezradní. Co bude dál, netuší.

„Po oslavách 50 let Elánu v roce 2018 se kapela zcela odmlčí. Co bude dál, zatím nikdo neví. Ve vzduchu jsou i možnosti Elánu bez Joža. Zda tomu ale tak bude, je ještě ve hvězdách,“ říká manažer Vladimír Moško.

„Urazili jsme dlouhou cestu, ale já moc na minulost nevzpomínám. Prostě co bylo, bylo a je pryč. Žiju pro současnost,“ dodal Ráž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám