Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skupina Elán v čele s Jožo Rážem (69), která se na vrcholu slovenské a české popové hudby drží už několik desítek let, slaví další skvělý úspěch. „Elánovská“ balada z posledního alba Anjelska daň s názvem Kde si totiž doslova válcuje hitparády.

Možná by měl Jožo Ráž ještě přehodnotit svůj názor, že v roce 2013 skupinu Elán opustí a bude už jen popíjet whisky, pokuřovat cigárka a jezdit na motorce. K muzikálu Osmý světadíl si teď připsal další úspěch. Tím je písnička Kde si, která boduje nejen u nás a na Slovensku, ale také v zahraničních hitparádách.

Složil ji Pavol Jursa a režie se ujal Matúš Libovič, který natáčel třeba seriál Profesionálové. V pořadí třinácté studiové album kapely Elán, na kterou se fanoušci mohou těšit na podzim, kdy v Čechách vystoupí, vyšlo na jaře loňského roku a bylo už oceněno zlatou i platinovou deskou v Čechách i na Slovensku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám