Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před pár lety se mu zhroutil svět, když mu zemřela manželka Eva Klepáčová (†79), a zdálo se, že stesk a zármutek mu výrazně zkrátí život. Dva roky po smutné události ale hýří elánem a jako by se chtěl dožít stovky. Slavný král dechovek Josef Zíma (91) Super.cz přiznal, co ho udrželo při životě!

„Je pravda, že to bylo hrozné, ale mně se stala taková zvláštní věc. Pánbůh mi sice vzal Evičku, ale hned nato mi nadělil krásné pravnuky. Bylo to něco za něco. A já jsem z nich odvázaný! Jsem neuvěřitelně šťastný za to, že život pokračuje. Také mi pomáhá, že pracuju, že mě posluchači chtějí vidět a slyšet. To mě drží nad vodou. Bez toho vůbec nevím, co bych si počal,“ vyznal se národem oblíbený Pepíček.

Toho spolu s dalšími kolegy staršího data narození (Eva Pilarová, Karel Štědrý, Pavlína Filipovská, Yveta Simonová a mnozí další) čeká již brzy velké Evergreen Tour po celé republice. Zíma si rád dělá legraci z vysokého věku všech zúčastněných a vždy, když se interpreti potkají, vtipkuje, zda to není v té samé sestavě naposledy.

„Naštěstí jsem povahou optimista, nepřemýšlím, co bude koncem dubna. Mám z toho srandu. Vždyť je nám dohromady snad osm set let! Organizátoři jsou velmi stateční lidé a mají utkvělou představu, že tu ještě na začátku turné všichni budeme. Ale já si myslím, když tak potkávám kolegy, že asi jo,“ dodává s humorem sobě vlastním Zíma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám