Hlavní obsah
Článek

Na společenské události poslední dobou vyráží Pepa Vojtek (58) většinou bez doprovodu své manželky Jovanky (40). Mateřské povinnosti totiž bývalé tanečnici často nedovolují být slavnému rockerovi vždy po boku. Synové Adámek (6) a Albert (2) ještě potřebují její stálou péči, před bujarými večírky jim proto dává přednost.

Tak důležitou akci, jakou byla 100. repríza muzikálu Mefisto, v němž Pepa hraje titulní dvojroli, si ale Jovanka nemohla nechat ujít a přišla svého chotě podpořit. „Na premiéry a důležitá představení chodí. Divadlu se už nevěnuje, takže mě vždycky přijde podpořit,“ řekl Super.cz představitel Fausta, který se svou ženou poté pózoval s pekelníky.

Zpěvák ale především opět svým excelentním výkonem dokázal, že prestižní cenu Thálie, kterou obdržel loni za svou roli v Mefistovi, si opravdu zasloužil. „Bylo to zajímavé. Měsíc jsme to nehráli a rovnou stovka. Občas tam bylo temno v textu, ale nějak jsme z toho vybruslili, aby to nikdo nepoznal,“ svěřil se po představení lídr kapely Kabát s tím, že ho muzikál i po letech nepřestává bavit.

„Mě baví, že to není monotónní, což v ostatních muzikálech tak je, že člověk jede jednu linku. Tohle je o to zajímavější, že musíte přeskakovat z jedné role do druhé a být pořád v pozoru,“ dodal Pepa Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám