Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nebude za hodnou holku a krásku z muzikálů. Zpěvačka Kamila Nývltová (34) se rozhodla pro změnu repertoáru a k tomu patří i nová image. Po deseti letech působení na muzikálových scénách se Kamila rozhodla vkročit na sólovou dráhu.

Kamila vždy působila jako skromné děvče z vesnice. Je však přesvědčena, že proto, aby člověk uspěl v hudebním světě, není potřeba pouze silný hlas, ale také celková vizáž. Proto se rozhodla, že dá dohromady celý nový produkční tým včetně managementu a ukáže všem úplně jinou “novou” tvář.

Původně měla Kamila při focení sedět na koni. Jelikož však má od dětství děsivý zážitek, při kterém z koně škaredě spadla, na hřbet koně si netroufla. Určitě se však pokusí tuto bariéru prolomit. Aspoň se s nimi pomazlila bezpečně ze země.

Nové svůdné fotografie tak vznikly na statku Záhořany nedaleko Prahy. Za fotoaparát se postavil fotograf Petr Kozlík, který fotil už loni Kamilin kalendář v Egyptě. Styling Kamila svěřila do rukou návrháře a stylisty Michaela Kováčika.

Kamila bude vystupovat pod novým uměleckým jménem K.A.M.I.L.A. a představí fanouškům nejen své nové vlastní písně ve stylu pop rocku s nádechem jižanské muziky. Autory písní jsou Josef Vojtek (58) z Kabátu a další známá jména české hudební populární scény. Textů písní se ujali např. Xindl X a autorka hitu Boky jako skříň od Ewy Farne Patricie.

Nová kapela složená z předních českých muzikantů v čele s pianistou Štěpánem Eliášem bude K.A.M.I.L.U. doprovázet na všech jejích koncertech. Sólové CD pak vyjde na jaře 2019. Hudební produkce celého CD se ujal právě Pepa Vojtek, pro kterého je toto album novou hudební výzvou.

Nyní vzniká v nahrávacím studiu první singl, ke kterému se bude natáčet i videoklip.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám