Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nové muzikálové roli, kterou právě zkouší Josef Vojtek (58), se maskéři pěkně vyřádili. Populárního zpěváka, frontmana Kabátů, totiž opravdu změnili k nepoznání. Kostýmní výtvarnice navrhla slušivou zelenou uniformu. My jsme ho navštívili na divadelní zkoušce, kdy se fotil do divadelního programu k chystanému muzikálu Trhák. Za zmínku stojí, že Josef si zahraje Josefa, z Vojtka se převtělí do hajného Josefa Kaliny.

Pepy jsme se samozřejmě zeptali, jak je s novou muzikálovou rolí spokojen. „Hajný Kalina je skvělá postava, bodrý chlapík v uniformě, má super písničky a tím, že ho ve filmu ztvárnil Waldemar Matuška, je to pro mě nejen velká výzva a zároveň i velká pocta," prozradil nám Pepa, který si to v zeleném oblečku náramně užívá.

„Velká pocta je pro mě vlastně už i to, že mě Dan Hádl do tohoto muzikálu oslovil, znám se dobře s jeho otcem Víťou Hádlem (autor hudby), velmi si ho vážím a doufám, že ho v roli hajného Kaliny nezklamu,“ sdělil nám rocker. Známého zpěváka jako Kalinu můžete spatřit již od 25. října v muzikálu Trhák v Divadle Broadway, kde také hraje mušketýra d´Artagnana v muzikálu Muž se železnou maskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám