Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Karolině Gudasové (31) se mluví jako o jedné z nejtalentovanějších hereček nastupující muzikálové generace. Před narozením své dcery Emilky si držitelka divadelní ceny Thálie zahrála roli Markétky v muzikálu Mefisto. Pak ovšem otěhotněla a odstěhovala se za přítelem hokejistou NHL Michalem Neuvirthem do Ameriky. Přestože zpěvačka stále kojí, neváhala a po osmiměsíční pauze se do oblíbeného muzikálu vrací.

Diváci se na půvabnou herečku mohou těšit už zkraje února, kdy se objeví v prvních letošních představeních. „Strašně moc se na Mefista těším, ale zároveň mám respekt. Bude to přeci jen zvláštní, po takové době být zase na jevišti. Plánuji si to ale užít. Navíc je tam moc prima parta, takže se těším i na své kolegy, holky z company, maskéry. Fakt na celý soubor,“ svěřila se.

Přestože si svou roli Markétky Karolina pamatuje, přípravu nechce nijak podcenit. „Určitě si roli pamatuji, ale příprava musí být. Cvičím hlasivky, pročítám scénář. Nechci nechat nic náhodě. Chci se vrátit tak, aby nikdo nepoznal, že jsem měla pauzu,“ připustila.

Kromě důkladné přípravy musí herečka myslet ale i na to, jak to bude s hlídáním malé Emilky, zatímco bude na jevišti. „Výhoda života v Čechách je ta, že tu máme dvě babičky, takže budou hlídat a obě dvě se na to moc těší. A určitě poprvé bude se mnou a druhý den se uvidí,“ svěřila se, jak mají vymyšlené hlídání dcerky.

„Stále plně kojím a ještě chvíli snad budu. Doufám ale, že mezi písněmi kojit nebudu a budu se moci stoprocentně soustředit na výkon. Když jsme ve státech, chodí malá spát kolem sedmé a pak kojím až v šest ráno. Ale bůhví, jak bude zvládat časový posun. Když bude potřeba, tak ji nakojím o přestávce,“ doplnila Karolina, která rozhodně nebude mít problém, aby se vešla do kostýmů. Své opět štíhlounké tělo předvedla na fotografiích z nedávné dovolené, kterou s partnerem a dcerou trávili na pláži v Mexiku.

Herečka pochází z hokejové rodiny. V Americe žije i její bratr Radko Gudas, který hraje za stejný tým jako její přítel. Do Čech se ale rádi vrací. Bývají tu hlavně v létě, tedy mimo hokejovou sezonu. Ten, kdo by rád Karolinu viděl naživo a nestihl únorová představení, ale zoufat nemusí. „V Čechách budu teď dvanáct dní a pak až zase v dubnu, kdy budu opět hrát Mefista. A do konce sezóny hraji hned několikrát,“ uzavřela Karolina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám