Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při křtu kalendáře Kamily Nývltové (34), u jehož focení v egyptské Marse Alam nechyběl ani Super.cz, jsme zavzpomínali na mnohdy náročné podmínky, za nichž snímky vznikaly. Zdánlivě jednoduché pózování s velbloudem se tehdy málem neuskutečnilo.

Štáb v čele s Kamilou a fotografem Petrem Kozlíkem totiž nenalezl nikde v okolí ochočené zvíře a běhal za stádem divokých velbloudů v poušti. "Trvalo to čtyři hodiny, než vznikl dvousekundový záběr. Jsem ráda, že právě tuhle fotku v kalendáři mám, je moje nejoblíbenější," svěřila Kamila.

Tu na křest oblékal stylista Sam Dolce, jenž měl na starosti i její outfity v kalendáři. A byla opět proklatě sexy. Odhalila dekolt bez spodního prádla skoro až k pupíku. "Má rád, když jsou ženy trošku svlečené, ale na druhou stranu vždycky vybere něco, aby to bylo zároveň elegantní a zároveň sexy. Výstřih mám pojištěný, ale u mě by to bylo skoro jedno, protože mi nemá co vypadnout," smála se zpěvačka, že její hrudník by se dal srovnat s hrudníkem jejího šestnáctiletého bratra.

Momentálně chystá Kamila Nývltová novou desku, na níž spolupracuje s kolegou Josefem Vojtkem (58). "Už jsme byli ve studiu, teď se tam opět chystáme a soustředíme se na to, aby vznikla nová Kamila, starší, dospělejší a sexy," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám