Hlavní obsah
Článek

Josef Vojtek (58) si v březnu odnesl muzikálovou Thálii za svůj výkon v titulní roli Mefista ve stejnojmenném muzikálu. Nic zvláštního se ale v jeho životě nezměnilo, nabídek dostává stejně jako za uplynulých dvacet let, co na téhle scéně figuruje.

"Všechno se to týká opravdu muzikálu, z Národního mi ještě nevolali," smál se Pepa, který se nově objeví jako d´Artagnan v Muži se železnou maskou od Michala Davida (63). "Ceny nechávám tam, kde mají být, na zdi a v šuplících, a nevytahujeme se tím jako někdo," dodal lídr kapely Kabát," který posbíral už nespočet různých hudebních ocenění.

V předchozích dobrodružstvích třech mušketýrů ovšem Pepa ztvárňoval Athose. "Taky jsem říkal, že je to trochu divné, ale to je potřeba říct Michalovi a producentovi Oldovi Lichtenbergovi. Asi nás potřebovali rozdělit s Petrem Kolářem (56), se kterým jsme se v roli Athose alternovali. Takže já jsem vzal d´Artagnana a aspoň si společně zazpíváme. Bude to fakt hustý, už ty tříměsíční zkoušky. To jsem na to zvědavý," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám