Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kamilu Nývltovou (34) sice známe především jako muzikálovou zpěvačku, ale už má za sebou i pár sólových desek a pomalu si buduje sólovou kariéru. Její součástí je i nová skladba Příběh, kterou jí napsal Pepa Vojtek (58) a natáčela na ni videoklip v Egyptě.

"Devět let jsem se většinou věnovala muzikálu a neříkám, že teď chci rozjet nějakou mega sólovou kariéru, to se v Česku ani nedá, ale svoje písničky mít chci. S Pepou se známe z muzikálů, začal i nějakým způsobem skládat muziku, a ta je opravdu super," řekla nám Kamila a jedním dechem nás ujistila, že to nebude nic ve stylu kapely Kabát, kde Vojtek zpívá.

"To jsem řekla už na začátku, že takhle tvrdou rockovou muziku nechci dělat. Zaprvé to ke mně nejde a ani by mi to nikdo nevěřil. On ale píše i krásné rockové balady a přesně tahle píseň je takový typ. Bude to krásná věc k zamyšlení z normálního běžného života," ujistila nás.

A proč se tedy točilo zrovna v Egyptě? "Je tady hezky, sluníčko a pozitivní energie, na rozdíl od České republiky. My tam ale nebudeme mít jen záběry, kde chodím kolem palmy a brouzdám se v moři. Bude to spíš o těch světlech, krásných záběrech a krásné krajině, která tady je a málokdo to ví, protože se teď hodně lidí bojí do Egypta létat. Ale ta země má svoje kouzlo a doufám, že jsme jej s kameramanem využili," mínila Kamila.

V tom, jaká bude výsledná podoba videoklipu, zatím nemá Kamila úplně jasno. "Máme nápady, jak by to vypadat mělo, bude samozřejmě nějaká postprodukce, materiálů ke střihu je hodně, tak ještě uvidíme, co z toho nakonec bude. Každopádně by to mělo být v romantickém duchu a třeba ta píseň i někoho chytne za srdíčko," uzavřela Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám