Hlavní obsah
Článek

Romana Tomeše známe hlavně z Divadla Kalich, kde se ostatně na jevišti seznámil s manželkou, s níž každou chvíli očekávají prvního potomka. Porotci, kteří hodnotí muzikálové výkony, si ho však všimli na ostravské scéně, kde hraje Jidáše v proslulém muzikálu Jesus Christ Superstar.

"I já jsem byl překvapený, nečekal jsem to. Je pro mne ohromná pocta být součástí tohoto týmu nominovaných, kde je letos ohromně silná trojka," mínil Roman, jenž má jako konkurenty v klání o muzikálovou Thálii Pepu Vojtka (58) a Vojtěcha Dyka (38). Těžké pro něj bylo prý i to, jak pojmout svoji postavu Jidáše, která je notoricky známá v podání Dana Bárty. "Snažil jsem se utéct od toho, abych se po někom opičil nebo někoho kopíroval," svěřil.

Kromě Prahy a Ostravy účinkuje Roman i v Plzni nebo v Bratislavě. Při jeho aktivitách je s podivem, že s manželkou Michaelou Tomešovou (32) stihli loni nejen svatbu, ale i početí potomka. "Loňský rok byl pro mne velmi náročný, když jsem se vedle všeho toho pracovního cestování oženil, stěhoval a plodil dítě. Nominaci na Thálii beru jako obrovský dárek, ať už to dopadne jakkoliv," byl spokojený Roman.

Reklama

Další články

Načítám