Hlavní obsah
Článek

Hned dvě velké události letos čekají muzikálovou zpěvačku Ivanu Korolovou. Přítel ji nedávno požádal o ruku, takže plánuje svatbu, navíc byla nominována na prestižní divadelní cenu Thálie.

Ivanu známe z pražských muzikálových scén, mj. je partnerkou Pepy Vojtka (58) v Mefistovi jako Markétka. Nominaci ovšem získala za operetu Mamzelle Nitouche v libereckém divadle F. X. Šaldy. "Jednou za čas někde hostuju, v Pardubicích, Plzni a teď v Liberci jako Denisa de Flavingny,"vysvětlila nám Ivana, která ve svých osmadvaceti patří k nejmladším nominovaným ve své kategorii.

"Letošní rok je plný hezkých zvratů," míní Ivana, která se chlubí i zásnubním prstýnkem. Svatbu chtějí s přítelem Jirkou, který je bubeník, stihnout do roka a do dne. "Chtěli bychom ji ještě letos, v teple, takže v srpnu nebo v září," plánuje.

S miminkem, které by mělo logicky následovat, ovšem ještě počkají. "Už na něj myslíme, ale ještě ho odsouváme. Máme totiž touhu podívat se do Himálaje, takže teď svatbu, přestěhovat se, pak Himálaj a potom to miminko," má jasno zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám