Hlavní obsah
Článek

Stala se jedinou ženou, kterou si dovedl k oltáři. Už to bude patnáct let, kdy se legendární Dracula Daniel Hůlka (55) poprvé a zatím naposled v životě oženil. Jeho vyvolenou byla tanečnice Libuše Haraštová, kterou si bral na olomouckém Svatém Kopečku. Manželství jim ovšem vydrželo sotva dva roky.

Dan byl v době, kdy s mladou Libuškou žil, velký fešák. Připomenout si to můžeme na archivním snímku. Vysoký, štíhlý, charizmatický s dlouhou hřívou tmavých vlasů. A i když od rozvodu vystřídal spoustu žen, většinou opět tanečnic, tu pravou, s níž by založil rodinu a pořídil si dítě, stále nenašel.

Libuška nezůstala dlouho sama. Po Danovi si vzala jeho kolegu Pepu Vojtka (58), s nímž má syna Matyáše. Ani tohle manželství ale dlouho netrvalo. Další rok strávila s jiným zpěvákem, Marianem Vojtkem (51), žila i s bývalým Hůlkovým manažerem a kamarádem Ivanem Blayerem, tenisovým trenérem Janem Brožem nebo hokejistou Jiřím Jelínkem. Nyní je šťastná po boku herce Zdeňka Rohlíčka, syna "Popelky" Evy Hruškové.

Reklama

Další články

Načítám