Hlavní obsah
Článek

Je snad vůbec možné, že tahle krásná žena, která vypadá, jako by si právě odskočila ze zkrášlovacího salónu, pár dní předtím rodila? Lídr skupiny Kabát Pepa Vojtek (58) si v sobotu odvezl z porodnice čerstvý přírůstek do rodiny i svou manželku Jovanku Vojtkovou. Mrkněte na fotky!

Albert se dostal na svět v úterý odpoledne v podolské nemocnici zásluhou lékařů Josefa Ingra a Pavla Darebného. A v sobotu už si brášku s maminkou přišel převzít starší Adámek s taťkou.

„Bertík se sice narodil o pár týdnů dřív, ale žádný problém nebyl. Měl odpovídající porodní váhu, chvilku se culil, chvilku natahoval moldánky jako každý prcek, prostě pohoda. Teď už jsme doma, užíváme si tu malou radůstku, která nám leží v postýlce, a je nám skvěle,“ prozradila Jovanka.

Malý Adámek si přál mít parťáka a to se mu vyplnilo. Pořád ho pusinkuje a plánuje, jak s ním bude dělat rošťárny, až trochu vyroste. „Nedívej se do toho foťáku,“ radil legračně napůl spícímu miminku při focení se zapnutým bleskem, který trochu znervózňoval Jovanku.

Pepa je hrdý a už se těšil na první koupání. Má další čtyři potomky, takže spoustu zkušeností, proto péči o miminko hravě zvládne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám