Hlavní obsah
Článek

Se zpěvákem Josef Vágnerem (33) jsme se setkali na soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky, kde nejen zazpíval, ale také se fotil do kalendáře. Bylo to docela náročné. Dostal totiž přidělenou svěrací kazajku. Tu po něm oblékl ještě epidemiolog Roman Prymula. A jak to vypadalo, můžete vidět v našem videu.

S Pepou jsme samozřejmě neprobírali jen neobvyklou modelingovou zkušenost. "Léto mě čeká pracovní, těším se na to a ani jsem neměl tendence si do toho vpravovat nějaké dovolené. Jsem upřímně rád, že je práce hodně, a chci to užít. S rodinou jsem, myslím, trávil spoustu času během pandemie, a s dcerami jsem také dost, vzhledem k tomu, že koncerty jsou až večer," míní.

Protože Pepa organizoval koncert k 75. narozeninám svého otce, Karla Vágnera, zajímalo nás, zda pro legendárního "mistra basů" chystá něco podobného k osmdesátinám, které letos oslavil. Velkolepý koncert se ale opakovat nebude.

"Nejdřív jsem tátův názor, že svoje osmdesátiny oficiálně slavit nechce, nechápal. Přišlo mi to líto, protože na něm vidím, že ho baví být ve společnosti a bavit lidi. Pak jsem mu musel dát za pravdu. Tu Lucernu, kde byli jeho dlouholetí spolupracovníci a kamarádi jako Karel Gott (†80). Meky Žbirka (†69) anebo ještě zdravá Hana Zagorová (†75), si chce ponechat," vysvětlil Super.cz Pepa s tím, že soukromou oslavu si ale jeho táta užil. "Dokonce tančil na stole," prozradil.

Reklama

Další články

Načítám