Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to rok, co si nejmladší syn hudebního skladatele Josef Vágner (33) vzal svou dlouholetou přítelkyni Marlene. A protože má zpěvákova maminka řecké kořeny, tak se svatba uskutečnila na řeckém ostrově Kréta. Už před oltářem zdobilo budoucí manželku zpěváka bříško šestého měsíce těhotenství. A v září loňského roku přivítali na svět dceru Amélii.

„Na svatbu strašně rádi vzpomínáme, ten rok ale opravdu rychle utekl, my jsme se přestěhovali a narodila se nám dcera a tím se nám úplně změnil dosavadní průběh života,“ sdělil nám zpěvák, který oslavil roční výročí svatby právě se svou rodinou.

Vedle toho nám také Pepa nám prásknul, jaké má plány na letošní léto. „My jsme už část letošní dovolené strávili na jaře na Krétě, ale samozřejmě v plánu nějakou dovolenou ještě máme a doufám, že vyjde,“ dozvěděli a jedním letním plánem nám zpěvák trochu vyrazil dech.

„Část léta, konkrétně v srpnu se začnu pomalu chystat na letošní Vánoce, protože budu natáčet vánoční desku,“ dodal s úsměvem syn hudebníka Karla Vágnera, který se také bude připravovat na novou divadelní sezónu, kdy se opět objeví v muzikálech Mýdlový princ nebo Muž se železnou maskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám