Hlavní obsah
Článek

Povolání stylisty není rozhodně zbytečné a leckdo ze slavných tváří by měl jeho služby využít. To se opět ukázalo na slavnostní premiéře muzikálu Trhák v Divadle Broadway. Kde jsou ty časy, asi až někde v období První republiky, kdy se na společenskou událost připravovalo i dlouho dopředu.

Zatímco herci na jevišti potí krev, diváci dorazí pomalu v teplácích, a když si někdo z pánů vezme aspoň separátní sako ke kalhotám, nikoli k džínům, natožpak oblek jako Josef Vágner (33) nebo Peter Pecha (34), trčí mezi ostatními jako bílá vrána. Pak se často stane, že příště si ho už nevezme. A bývalo zvykem, že se i herci a herečky po slavnostním představení převléknou a vyrazí mezi přátele a hosty na afterpárty patřičně vyfiknutí. Ale to už je asi taky minulost.

Ani dámy si nejsou úplně jisté v kramflecích. Může se stát, že přestřelí do obou směrů. Až příliš slavnostně pojala například premiéru houslistka Markéta Muzikářová, jejíž model by sedl spíš na ples. Jiní zas premiéru pojali až příliš neformálně.

A kdo byl podle nás top? Nejlépe oblečeným párem večera byli bývalý Muž roku Matyáš Hložek s přítelkyní, modelkou Sárou Struhařovou. Slušelo to nové princezně z pohádky Když draka bolí hlava Zuzaně Žákové i mladé zpěvačce Nelly Řehořové. Přiměřeně události se oblékla manželka Josefa Vojtka (58) Jovanka i zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60), jíž bychom ovšem vytkli lesklé punčocháče, které si vzala ke kratičkým šortkám.

Reklama

Další články

Načítám