Hlavní obsah
Článek

Syn hudebníka Karla Vágnera (76) zpěvák Josef Vágner (33) v úterý slaví narozeniny. Ve svých čerstvých osmadvaceti letech se stane již v září otcem. S Marlene, kterou si vzal za manželku v červnu na řeckém ostrově Kréta, čeká prvního potomka. A nás zajímalo, jak se rozhodl narozeniny oslavit.

„Popravdě, my jsme poslední dobou pořád něco slavili, jsme unaveni z veškerých oslav. Takže odjíždíme na noc z Prahy, uděláme si výlet a přespíme na Slapech,“ prásknul nám zpěvák s tím, že se také pochlubil, jaký dostal od své manželky dárek. „Marlene mi přála už včera v noci, dostal jsem sekanou, kterou ale koupila v obchodě,“ řekl se smíchem Pepa.

Zatímco jeho žena pomalu připravuje vše pro miminko, Pepa se snaží dovést k dokonalosti jejich byt. „Včera dorazila sedačka, dodělával jsem trávník, tedy sel trávu, tak snad z toho brzy bude trávník. Od mých rodičů jsme dostali svatebním darem vybavení na terasu, tak ty práce na zahradě mě poslední dobou nejvíc zaměstnávaly,“ prásknul nám zpěvák, který exceluje například v muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway, do kterého se po létě vrací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám