Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo ho nezná, ale i ten kdo o něm ví víc, neuvěří. Pepa Vágner (33) je nejen uznávaným zpěvákem, hercem a moderátorem, ale nově i hodinovým manželem. Rozumí si s kladivem, perlíkem, hasákem či vrtačkou a zvelebuje byt, kam se brzy nastěhuje se svou snoubenkou Marlene.

„Nebude to ani hned ani zítra, ale doufám, že do léta už bude vše, jak má být. S přítelkyní sem tam přiložíme i ruku k dílu. Samozřejmě podle našich časových možností, a když už se zapojujeme, tak s vervou a aktivně. Byt je to pořádně velký, 5 plus kuchyňský kout, takže do svatby, kterou plánujeme rovněž na prázdniny, a kde jinde, než v Řecku, kde jsme se zasnoubili, bychom se rádi nastěhovali do místností obyvatelných a zařízených,“ prozradil syn slavného skladatele Karla Vágnera.

A protože je hnízdečko lásky opravdu více než prostorné, rozhodl se, že to bude sice hlavně domov, ale počítá s tím, že v jedné místnosti bude nahrávací studio a zkušebna.

„My k životu potřebujeme obývák, kuchyň, ložnici a sociální zařízení. Samozřejmě i dětský pokoj pro jednoho a více potomků. Počet nechtějte vědět, ten necháváme na přírodě. No a zpět k bytu. Je tady dost místa na to, aby dole bylo zmíněné muzikantské zázemí a žilo to tu hudbou. Aby se tu komponovalo, skládalo, nahrávalo a aby kapely, které sem přijedou, měly vše potřebné na jednom místě a mohly tu tvořit i bydlet,“ doplnil Vágner.

Tím zdaleka plány mladého páru nekončí. Jelikož je byt u Vltavy a Pepa má kapitánské zkoušky, uvažují oba partneři i o tom, že by případně mohli fušovat také do lodní dopravy, případně s flotilou organizovat romantické projížďky po řece.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám