Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák Josef Vágner (33) chystá veselku. Příští rok v létě si bere svoji dlouholetou přítelkyni, Němku Marlen. A svatba nebude v Čechách ani v Německu. Pár si řekne "ano" v Řecku na pláži.

"Máme místo i datum. V Řecku máme část mojí řecké rodiny, místo je pro mě hrozně důležitý. To je důvod, proč v Řecku, není to proto, že bychom chtěli exhibovat. Bude to obyčejná párty s blízkýma kamarádama a lidmi kolem nás," řekl Super.cz Vágner.

Svatba to prý nebude velká, jak všichni znáte například z filmu Moje tlustá řecká svatba. "My to nebudeme mít jako ve filmu. Bude to na pláži, ležérní kalhoty, košile. Prostě jen nejbližší lidi," upřesnil zpěvák.

Svatbu má v režii jeho partnerka. "Pro mě to skončilo zásnubami. Všechno řeší Marlen se všemi kamarádkami, já budu rád, když mě pozvou. Jsem zvědavý, co mě bude čekat," dodal na tiskové konferenci k připravovanému muzikálu Robinson, kde bude hrát mladého Daniela Hůlku (55) v titulní roli Robinsona.

"V Monte Cristovi mi Dan hrál tátu, tak možná tam jistá podobnost je. Budu hrát mladého Robinsona před odjezdem na ostrov. A pak už bude zářit Daniel Hůlka," dodal Vágner. Premiéra je naplánována na 30. března 2018 v divadle Hybernia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám