Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zůstal stát jako opařený, když se dozvěděl, co si o jeho synovi skoro celý šoubyznys šušká! Jak Super.cz již informoval, zpěvák Josef Vágner (33) se bude brzy ženit, což muselo zaskočit každého, kdo uvěřil naprosto nesmyslným drbům o jeho homosexualitě. Hudebníka Karla Vágnera to strašně naštvalo, a tak nám k tomu řekl svoje!

„Pro mě to bylo překvapením, že by se měly o něm povídat takové blbosti. Nikdy jsem nezachytil, že by se to o Pepovi říkalo, a vůbec netuším, proč to o něm někdo roznášel. Je to totální nesmysl! Vždy měl krásné holky, jen si chránil soukromí. Teď má také nádhernou slečnu, má ji moc rád, a tak se berou,“ řekl Super.cz Karel Vágner, který samozřejmě proti gayům nic nemá, ale nelíbí se mu, když někdo z jeho syna dělá něco, co není a nikdy nebyl.

Synovi se odmítá vrtat v soukromí, ale že by někdy inklinoval ke stejnému pohlaví, to mu asi připadá podobné, jako by měl slon tančit piruety na kostce ledu.

„Marlene je vzdělaná dívka. Umí perfektně asi pět jazyků jako rodilá mluvčí. Je bezvadná, moc jim to oběma přeju. Budou se brát na Krétě v jedné krásné vesničce, jsem taky pozvaný, ale to je všechno, co vám k tomu můžu říct,“ dodal Karel Vágner.

Reklama

Další články

Načítám