Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes v devatenáct hodin bude zveřejněn nový klip Josefa Vágnera (33) k písni Muž z planety Hollywood. Na Super.cz ho můžete shlédnout ale už nyní.

„Je to vlastně takové malé rýpnutí do našich drahých poloviček, co v časopisech a televizi obdivují hollywoodské idoly,” říká Vágner, který klip natáčel na jaře letošního roku v centru Prahy, zejména na Karlově mostě, na Kampě a v okolí. „Namísto Los Angeles jsme ovšem pro natáčení klipu vybrali moje oblíbená místa v Praze. Nachodili jsme se možná desítky kilometrů, ale díky tomu vznikla spousta krásných spontánních momentů, které v klipu určitě uvidíte,“ říká Vágner o klipu k písni, kterou pro něj složila Patricie, stojící např. za hitem Ewy Farne (30) Boky jako skříň, nebo písní Kluk z plakátu Vaška Neckáře.

Dosavadní tvorbu produkoval jeho otec, skladatel a hudebník Karel Vágner, který nedávno oslavil ve velkém stylu svých 75 let.

Aktuální klip je ale z jiného ranku, neboť ho natáčel pod taktovkou společnosti, která v posledních měsících točila klipy s Pavlem Caltou nebo Leošem Marešem. „Táta je pan muzikant – to bez debat, ale moje vize byla trochu jiná a tak jsem se rozhodl produkční tým trochu omladit,“ směje se Vágner, který je švagrem Simony Krainové.

„S kluky jsme si slíbili, že rozhodně budeme spolu dál pokračovat. Letos je to totiž deset let od chvíle, kdy jsem se stal objevem roku v anketě Český slavík a tím i vlastně začal svojí sólovou kariéru. Rád bych si proto jako dárek k výročí nadělil nový repertoár a možná i vlastní kapelu na podzimní tour. To ale bude také záviset na tom, jak se lidem bude Muž z planety Hollywood líbit,“ dodal Vágner k novému singlu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám