Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se podle své maminky Svatavy chtěla se svým manželem Josefem Rychtářem (65) rozvést. Nakonec ale k rozvodu nedošlo, protože zpěvačka skočila pod vlak.

„Dozvěděla jsem se to od lidí, kteří jí měli pomáhat s rozvodem. V srpnu si ho vzala a v dubnu skočí pod vlak, když už měla domluvené, že v květnu podá žádost o rozvod. Je to normální?" divila se v rozhovoru pro časopis Téma Ivetina maminka Svatava.

Její dcera se o sebevraždu v minulosti pokusila několikrát. Tentokrát šla ale takzvaně „na jistotu“.

„Zavolal mi to Rychtář. Brečel a položil telefon, aniž jsem se ho stačila na něco zeptat. Začala jsem brečet, ale už jsem tím vším byla tak otupená a v posledních letech jsem si říkala, že se o něco takového pokusí a podaří se jí to. Vždy, když se pokusila vzít si život, ji z toho někdo dostal, ale tentokrát se rozhodla jít na jistotu," dodala paní Svatava, jež si myslí, že sebevraždu zpěvačka naplánovala za střízlivého stavu.

Naposledy s ní mluvila den před její smrtí. "Maminko, mám tě ráda, měj se tady hezky a dej na sebe pozor,“ byla prý poslední slova, která od své dcery slyšela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám