Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po všech žádal, aby ctili památku jeho „milované ženy“, sám ji ale znectil snad až do posledního patra podsvětí. Řeč je o Josefu Rychtářovi (65), který byl manželem Ivety Bartošové (†48) v den její smrti zhruba sedm měsíců. Co všechno po její smrti stačil napáchat za ostudy?

Po smutném skonu zpěvačky všichni vzpomínali na přece jen dlouhá léta jejího plodného uměleckého života a zdálo se, že Rychtáře asi mrzí, že místo toho není v hlavní roli on, a tak tropil hlouposti, aby se o něm psalo. Rok jeho řádění byl shrnutý v tomto článku.

Ani druhý rok bez ženy se Josef nenudil. Stihl několikrát pozurážet nejen syna Ivety Artura, naposledy před pár týdny o něm neomaleně prohlásil, že sebral peníze od zesnulé mámy a už na ni zapomněl.

Stihl několik soudů. Byl například definitivně odsouzený za zmlácení exmanželky, Policie jej kvůli údajnému domácímu násilí vykázala z domu. Měla za to, že ho nerespektuje, tak ho zatkla, skončil v cele a strážci zákona pro něj žádali vazbu. Té ale unikl a nakonec bez trestu vyvázl i u soudu. U toho vsetínského se ukázal kvůli nehodě, při níž před pár lety zranil tři spolujezdce a spekulovalo se i o alkoholu. Rozsudek podle dostupných informací dosud nepadl.

Několikrát měl také exekuce, například (ale nejen) kvůli urážkám rozvodové právničky Dariny.

Není divu, že jeho starší syn Jan si po otcově několikaletém řádění jak černá ruka raději změnil příjmení, aby mu lidé otce pořád nepředhazovali.

Pár měsíců po Rychtářovi nebylo ani vidu ani slechu, vyjma dalších narážek na Artura, pak se zčistajasna ukázal na pohřbu vraha Ivana Jonáka, kterého prý obdivuje za to, co dokázal. Myslel snad to, že nechal zavraždit svou manželku?

Pak už se ozval jen kvůli Mirce Čejkové, která ho má zá původ všeho Ivetina zla. Pustil se do ní s vervou sobě vlastní a tak ostře, že jeho slova ani nešla publikovat.

Nyní nás čeká pár dnů, kdy se bude hřát na výsluní, na pokyn bude plakat a říkat srdceryvná slova. Později snad o něm už nikdy neuslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám