Hlavní obsah
Článek

Sledování strmého pádu dolů Ivety Bartošové (†48) v přímém přenosu nemůže být pro žádného z jejích fanoušků bůhvíjaká radost. Přesto se tak bohužel děje. Její nový manažer, kterým se stal Ivetin milenec Josef Rychtář (65), zjevně nezvládl svou práci a dovolil své svěřenkyni přijít do studia Iveta živě ve stavu, jako by si na zádech nesla návštěvu z Planety opic. Bartošové se motal jazyk, zuřila, vztekala se a hádala se. Naštvalo ji, že podle diváků nesmí bumbat (přitom za to od televize už jednou dostala pokutu) a osočila se i na moderátora. Podívejte se na sestřih toho nejzajímavějšího!

Na pohled čím dál nesvéprávnější zpěvačka se tentokrát patrně propila do hodně nepříjemné nálady. Zatímco poslední dvě vysílání se spíš uculovala a snažila se dát najevo, jak je v pohodě, tentokrát se durdila a hádala.

Ze židle ji zvedlo už to, když se ozval muž, který se údajně léčil se závislostí. „Já nejsem feťačka ani alkoholička. Drogy jsem nikdy nebrala,“ bránila se. Pak ji naštvalo, když Duchoslav odpověděl na dotaz divačky, že mu skutečně poslední tři vysílání nepřipadá Bartošová v pořádku. Podle ní na to neměl právo.

A když se „Viki Cabadaj“ dovolil zeptat, jestli je výhodné mít svého přítele za manažera, tak už úplně vybouchla. „Co je to za otázku?“ zuřila, i když ji i Rychtář uklidňoval, že jen nic nepochopila. Tlak se jí zvýšil i ve chvíli, kdy přišla řeč na bulvár. „Doprčic, kde to jsme? Já chci dělat, co mě baví a někdy živí,“ zuřivě gestikulovala.

Další záchvat přišel, když se tématem stal znovu její alkohol. To Duchoslava málem probodla očima. „Měla jsem míň než ty. Malou sklenku šampaňského. Nikdo si neumí představit, kolik jsem toho dnes zvládla,“ řekla. Ano, podle informací z jejího okolí už dopoledne bylo jasné, že přímý přenos dopadne katastrofálně.

Podle Rychtáře nemají diváci morální právo jeho družku kritizovat za to, že pije, když i oni si třeba dají u televize. Zapomíná však, že diváci většinou nechodí pod vlivem do práce. Může to o sobě říci i Iveta Bartošová?

Reklama

Další články

Načítám