Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kolem Ivety Bartošové (†48) se často pohybovaly pochybné existence, které jí spíš ubližovaly, než pomáhaly. Včetně manažerů. S exmanželem Jiřím Pomejem se kvůli jeho práci pro ni zpěvačka málem rozvedla, přesto Iveta dělá stejnou chybu a svému údajnému současnému partnerovi Josefu Rychtářovi (65) předala otěže vlastní kariéry. Říčanský bezpečák přitom zatím prokázal jen schopnost manipulace s hadicí, agrese a vyhrožování lidem, za což byl dokonce nepravomocně odsouzen. Bude Ivetě muž, který po jejím boku zestárl snad o sto let, brzy pomáhat už z vězení? Nemá se bát, že ji kdysi pravomocně odsouzený zloděj okrade či v záchvatu vzteku zmlátí, jak to měl údajně udělat i se svou exmanželkou?

Po startu velkého projektu televize Pětka všichni čekali, že Josef Rychtář dostane od Bartošové kopačky, jenže překvapivě se stal opak. Pěnice svého miláčka pasovala nejen na ochránce, ale také na manažera, a dala mu tak možnost dostat se blíže k penězům, které značka Iveta produkuje.

Ze strany Rychtáře by to byl logický krok. Zlé jazyky totiž tvrdí, že zabezpečovací firma, kterou už léta provozuje v Říčanech, se zmítá ve velkých problémech. Kdo by také chtěl nechat vydělat člověku, který coby nejslušnější slovo zná označení pro pohlavní orgány? „Firmě rozhodně medializace Josefa nepomohla. To a další faktory zapříčinily situaci, která je vážně velmi nedobrá a kdo ví, zda nakonec firma nezkrachuje,“ sdělil Super.cz důvěryhodný zdroj z nejbližšího pracovního okolí Rychtáře.

Proto si Josef našel brigádu, která se při jisté míře šikovnosti může stát velmi lukrativním džobem. Však sama Iveta Bartošová několikrát řekla, že když neměla přehled o svých manažerech a potažmo financích, vždycky ji okradli. Potká ji teď to samé?

„S Ivetou jsme dospěli k tomu, kdy PR manažer TV Pětky (Patrik Petr, který už za své chování při zastupování Ivety dostal pokutu – pozn. red.) nemá ty zkušenosti a sílu čelit tomu, aby Ivetu ochránil,“ vysvětlil Šípu ve videu Rychtář, jak se k práci dostal. Iveta je i přes tunu negativních zkušeností natolik naivní, že s ním neuzavřela žádnou smlouvu.

„Domluvili jsme se ústně. Vždy jsem říkal, že budu hájit její zájmy. Iveta bude informována o tom, co dělám. Když mi řekne svůj názor, tak se tomu podřídím,“ slibuje Rychtář. Kdoví, zda teď Bartošová nezačne kvůli strachu pořadatelů z bijce Rychtáře získávat jeden kšeft za druhým. Snad se provinční podnikatel Josef neukáže jako podvodník a Ivetě spíš pomůže, než aby jí ublížil…

Reklama

Další články

Načítám