Hlavní obsah
Článek

Na Josefa Rychtáře (65) postupem času vychází čím dál tím víc zajímavých informací. Když si začal s Ivetou Bartošovou (†48), chtě nechtě musel přiznat, že za socialismu seděl za rozkrádačky. Prý za dvacet tisíc korun. Dušoval se ale, že šlo o mladickou nerozvážnost a Iveta se svěřila, že je na něj hrdá. Jenže ouha!  Jak se Super.cz podařilo exkluzivně zjistit, podnikatel seděl na lavici obžalovaných (a odsouzených) víckrát. Ve skutečnosti je totiž recidivistou. „Celkem třikrát byl soudně trestán,“ dozvěděli jsme se ze spolehlivých listinných důkazů.

Kdekdo v mládí udělá botu, Rychtář jich ale mezi svými osmnácti a čtyřiadvaceti lety udělal mnohem víc, než byl dosud ochoten veřejnosti sdělit. „Trestán byl třikrát mezi lety 1976 a 1982, činy jsou ale zahlazeny a tak se na něj musí pohlížet jako na netrestaného,“ tvrdí se v materiálech, které Super.cz získal.

Již ve čtvrtek se koná další soud kvůli nebezpečnému vyhrožování Rychtáře se zbraní v ruce a kvůli pomluvě. Za své chování již jednou dostal podmínku, ale odvolal se a tak přišel o amnestii. Navíc se patrně bude muset zpovídat i ze zmlácení své manželky. Trestním příkazem ho odsoudili k další podmínce, i v tomto případě se ale Josef Rychtář odvolal. Pokud mu tresty sečtou, může si jít sednout natvrdo do kriminálu na pěknou řádku měsíců.

Související témata:
Recidivista

Reklama

Další články

Načítám