Hlavní obsah
Článek

Ztráta soudnosti? Vypadá to, že ano! Jak se Super.cz podařilo zjistit, černý passat, který o víkendu naboural říčanský rodák Josef Rychtář (65), když vezl svou milenku Ivetu Bartošovou (†48) z vystoupení ve Frenštátu pod Radhoštěm, užívá pro potřeby zpěvačky i přesto, že ho doteď splácí jeho bývalá žena Darina Nová (66).

Ta vzala Ivetu Bartošovou před rokem a půl pod vlastní střechu, aby jí pomohla, ona se jí „odvděčila“ rozbitím rodiny a ještě jako by se Darině vysmívala tím, že si vozí hvězdné pozadí v jejím vlastním autě!

„Vůz před časem na svou občanku a na úvěr pořídila Darina. Chtěla Pepovi udělat radost. Ještě bohužel nemají rozdělený majetek, takže se klidně může stát, že se teď dočítá, že její bývalý manžel naboural Ivetino auto. A přitom ví, že je sice psané na Pepu, ale přitom ho splácí ona,“ tvrdí naše informátorka, kamarádka Dariny Nové.

Josef Rychtář má ale jiné starosti, které mu teď padají na hlavu. Po nehodě nadýchal 0,1 promile alkoholu. Pokud to potvrdí i výsledek z odběru krve, patrně nedostane ani korunu z pojišťovny. Navíc mu reálně hrozí obvinění z trestného činu neúmyslného ublížení na zdraví. Jedna ze spolucestujících, dokumentaristka Simona, má totiž podle Šípu rozdrcené zápěstí a zlomená dvě žebra. Navíc ji čeká operace. Pokud bude rekonvalescence delší, o případ se pravděpodobně začnou zajímat kriminalisté.

Nové policejní stíhání, když se proti němu v současnosti vedou hned dvě trestní soudní řízení (Super.cz jako první objevil nový případ, kdy byl podnikatel odsouzen za zmlácení Dariny), by mu asi na klidu vůbec nepřidalo!

Reklama

Další články

Načítám