Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Boží mlýny možná melou pomalu, ale pravděpodobně i jistě! Zatímco dosud se zdálo, že Josefu Rychtářovi (65) vše procházelo, a proto si dovoloval čím dál tím víc, nyní to vypadá tak, že mu zvoní hrana! Podle exkluzivního zjištění on-line deníku Super.cz byl totiž říčanský podnikatel odsouzen za brutální zbití své bývalé ženy Dariny Rychtářové (66). Protože má ale nepravomocnou podmínku za nebezpečné vyhrožování rozvodové právničce své exmanželky, velmi reálně mu hrozí, že půjde bručet. Kdo se pak postará o jeho přítelkyni Ivetu Bartošovou (†48)?

Známe velmi pravděpodobný důvod toho, proč o víkendu po nehodě, při níž řidič Rychtář ohrozil život svůj, Ivety i dalších tří lidí, tak šíleně běsnil. Údajně zbil syna svého klienta, novináře posílal do nelichotivých míst a už na vystoupení zpěvačky ve Frenštátu pod Radhoštěm se choval nepříčetně a vyhazoval fotografy i se vstupenkou ze sálu. Zkrátka mu teče do bot, a tak nezvládá emoce!

„Policie případ původně odložila, což se ale nelíbilo státnímu zástupci a přikázal věc došetřit. To se stalo a Rychtář nakonec dostal za tu novou věc trestním příkazem podmínku, prý půl roku s odkladem na dvanáct měsíců. Jenže podmínku má už teď a tak to nemůže zůstat. Buď mu nakonec trest sečtou, nebo, a je to velmi reálné, dostane nepodmíněný trest. Fyzického napadení manželky se totiž dopustil po spáchání prvních skutků a tam se má za to, že by měl být přísněji potrestán,“ informoval nás zdroj z Rychtářova okolí.

Paradoxní je, že podnikatel a manažer Ivety Bartošové (†48) dostane krásný dárek k narozeninám. Přesně v den, kdy ho matka před pětapadesáti lety přivedla na svět, se totiž koná první soudní stání. „Nejvíc ohrožená je teď pravděpodobně právě jeho žena Darina, která se vrátila domů a bydlí ve stejné vile jako on. Může ji začít ovlivňovat, aby nedopustila, že si půjde sednout otec jejích dětí. Podle mě se ji bude snažit přesvědčit, aby alespoň tentokrát nevypovídala v jeho neprospěch. A když mu nevyhoví, bojím se nejhoršího,“ tvrdí zase přítelkyně Dariny Nové, dříve Rychtářové. Nedávno jsme sami psali, že podle našich zjištění Rychtář své bývalé ženě prý neustále vyhrožuje. Proto je strach o Darinu na místě.

Kdyby byl Josef Rychtář pokorný a proti původní podmínce se neodvolal, dnes už mohl být v klidu. Jeho případ by totiž automaticky spadnul do lednové amnestie, z níž by vyvázl s čistým štítem. Pokud tedy půjde nakonec skutečně sedět, může děkovat jen a jen sobě.

Reklama

Další články

Načítám