Hlavní obsah
Článek

Přítel zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65), který v sobotu nad ránem havaroval ve svém černém passatu i s pěnicí a dalšími lidmi „na palubě“ a způsobil tak všem cestujícími mnohačetná zranění, svůj „husarský kousek“ ještě vyšperkoval. Celou cestu z Frenštátu pod Radhoštěm trpěl utkvělou představou, že ho pronásledují paparazzi. A když se krátce po nehodě na místě objevil jeden z fotografů M. H., dal mu prý několikrát pěstí. „Párkrát ho udeřil. Hands-free, které měl ten muž na uchu, se tam doteď válí někde v trávě,“ popsal svědek. Rychtář tak ale přišel o velké peníze. Muž je totiž synem podnikatele, kterému doteď hlídal firmu!

„Otec toho kluka vlastní společnost, kterou Rychtář dlouhodobě se svou bezpečnostní firmou hlídá. Jednou se tam už stala situace, kdy M. přijel za otcem, aby ho pozdravil, jenže ho spatřil Rychtář a v domnění, že ho fotograf sleduje, ho chtěl zbít. Nakonec se to vysvětlilo. Bezpečně tak ví, s kým měl čest teď při nehodě,“ řekl nám zdroj, podle něhož má podnikatel, který možná řídil se zbytkovým alkoholem v krvi, kvůli napadení novináře rázem o jednu významnou zakázku méně.

Novináři se dušují, že vůz se zpěvačkou v žádném případě nesledovali. Prý jen, stejně jako ona, chtěli co nejdřív do postele. Rychtář podle nich ujížděl velkou rychlostí i přesto, že vozovka byla zledovatělá. „Nemůžeme za to, že několikrát zabloudil, a tak jsme ho nechtěně dohnali. Z toho mohl získat pocit, že jsme ho sledovali, ale proč bychom to dělali? Fotili bychom snad zadní světla jeho auta? Je to hloupost,“ uvedli reportéři.

Auto Rychtáře je zdemolované, naštěstí osazenstvo vyvázlo jen s menšími zraněními. Bartošová má pohmožděný hrudník, její kamarádka Simona, která jela do Frenštátu točit o Ivetě dokument, podle našich informací skončila se zlomenou rukou. Ostatní lidé z vozu mají prý tržné rány, odřeniny a modřiny.

Reklama

Další články

Načítám