Hlavní obsah
Článek

Nebýt toho, že milenec Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) neudržel před půlrokem nervy na uzdě a vypěnil kvůli naprosté banalitě před ženou v taláru, možná by jeho manželce Darině Rychtářové (66) trvalo ještě pěkně dlouho, než by soudy přesvědčila, aby ji vážně rozvedly. K tomu ve středu došlo. Super.cz nyní získal svědectví, podle kterého si říčanský podnikatel zavařil vlastním vztekem!

K situaci došlo u soudního líčení 19. března tohoto roku. Do jednací síně přišel Rychtář jako suverén a myslel si, že bude diktovat podmínky, jak jednání bude probíhat. Žádal, aby jeho ženu nezastupovala doktorka Věra Sedloňová, což pochopitelně soudkyně zamítla jako bezpředmětné. Pak ale byla vykázána veřejnost a ta doteď nevěděla, k čemu došlo, že už tenkrát, zničehonic, i přes dosavadní nesouhlas Ivetina Josefa k rozvodu došlo.

Je to až k neuvěření, ale zavinily to šustící papíry! „Advokátka Rychtářové potřebovala ze svých materiálů vytáhnout pro soud nějaký papír, ale jak neměla brýle, dlouho v nich hledala. Žalovanému ale pracovaly nervy na pochodu a tak řekl, že jestli ještě jednou s těmi papíry zašustí, zvedá se, souhlasí s rozvodem a odchází,“ prozradil nám zdroj ze soudní budovy. Rychtář skutečně u soudu vystupoval směrem k Sedloňové velmi emotivně a nevyjadřoval se o ní pozitivně. Bere ji jako osinu v prodloužené části zad, jako by snad za jeho rozvod mohla ona sama.

A protože Sedloňová opravdu ještě chvíli potřebný dokument hledala, v Rychtářovi bouchly saze, na záznam potvrdil svůj souhlas s rozvodem a odkráčel středem. „Bez souhlasu obou manželů se může rozvod protáhnout. Tady ale pomohla netrpělivost manžela k celkem hladkému průběhu rozvodového líčení,“ kroutí hlavou pobaveně náš informátor. „Nemohu se k tomu vyjádřit, jsem vázána mlčenlivostí,“ odmítla potvrdit zprávy sama Sedloňová, Rychtář zase nic moc nekomentuje.

Ve VIP zprávách ale v reakci na definitivní rozvod na svou bývalou ženu vulgárně zaútočil. „Každý strůjcem svého štěstí. Takže se manželce otevřely cesty, aby mohla vy******t bez papíru, jako to dělala v Liberci. Já si našel mladou partnerku. Ona se schází s bu**rantama a prostitutama,“ uvedl doslova.

Reklama

Další články

Načítám