Hlavní obsah
Článek

Fraška u Ivety Bartošové (†48) pokračuje. Až se někdo rozhodne točit o jejím životě film, nebude mu stačit ani klasický celovečerák! Tentokrát byli v hlavní roli Josef Rychtář (65), ctitel Ivety Zdeněk Macura (49) a jedna zahradní hadice.

Macura si vyžádal schůzku s Rychtářem a k jeho domu v Říčanech dorazil s početnou ochrankou podivných mužíků v černém a s kloboučky. „Našel jsem je na inzerát, kloboučky je měly odlišit od novinářů,“ sdělil Super.cz Macura, který si chtěl s přítelem Ivety popovídat o tom, proč mu před časem zpěvačka poslala prosebnou sms: „Prosím, přijeď. Jde mi o život. SOS!“ Prý se bojí o její bezpečnost a má strach, že Ivetu její přítel mlátí, což Rychtář odmítá.

Stejně tak odmítal schůzku s mužem, jenž si chce Bartošovou vzít za ženu, ale vědomí fyzické i psychické převahy nad Bobečkem ho přece jen nenechalo v klidu a do svého domu v plánovaný čas přijel. „Ochrankou jsem mu vyrazil z ruky jeho zbraň - možnost fyzického útoku. Proto, i když na mě čekal před brankou, tak jak uviděl bodyguardy, vztekle zalezl dovnitř a sprostě tam na mě řval,“ myslí si Macura.

Během hodinové výměny názorů, ve které měl Rychtář jasně navrch, nakonec říčanský podnikatel polil svého soka studenou vodou ze zahradní hadice. „Myslím, že každému je jasné, že potřeboval zchladit,“ vysvětlil nám svůj počin Rychtář. Ten se chvílemi s nadhledem nad řečmi Macury pozastavoval, došlo ale i na sprosťárny.

„Tobě to leze na mozek. Nevotravuj. Iveta je na rozdíl od tebe se mnou a na tebe se*e,“ řval podle Blesku na Macuru Rychtář. „Jsem rád, že se ukázal v pravém světle, když říkal takové věci,“ krčí rameny Macura. Ten se na místo ještě jednou vrátil, už bez ochránců. Bylo to marné.

„Nebyl jsem spokojený. On mě vlastně nepustil ke slovu. Rozhazoval mě i slovními útoky. Chtěl jsem, aby to vypadalo jinak,“ stěžuje si závěrem Zdeněk Macura s tím, že k psychiatrovi dle rad Rychtáře nepůjde, protože mu milý Ivety neřekl, kvůli čemu by se měl vlastně nechat vyšetřit.

Reklama

Další články

Načítám