Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rozklad manželství Josefa Rychtáře (65), přítele Ivety Bartošové (†48), a jeho bývalé ženy Dariny Rychtářové (66) je konečně se vším všudy završen. I když je dvojice pár měsíců rozvedená, teprve nyní se zdá být vše definitivní. Darina si totiž nechala dokonce změnit příjmení na Nová. „Její exmanžel dělá čím dál tím víc průšvihů, a dokud nosila jeho příjmení, šlo to psychicky i za ní. Tak se přejmenovala tak, aby bylo jasné, že za vším udělala tlustou čáru a začíná úplně nový život,“ svěřil se nám přítel ženy.

Darina Nová měla k rozvodu velmi pádné argumenty. Když koncem léta 2011 souhlasila s tím, že ve své vile v Říčanech ubytuje údajně bulvárem a životem těžce zkoušenou zpěvačku, nedala nic na pověsti, že Iveta je ničitelka vztahů a manželství. Brzy se však ujistila o opaku, když zjistila, co Bartošová dokáže a že Josef Rychtář není tak věrný mužíček, jak se do té doby zdál.

A i když se pár měsíců snažila dvojice manželství zachránit (Rychtář prý ženě namlouval, že Ivetiným milencem je jen naoko, mediálně, ale nespí s ní a snaží se jí jen pomoci ze dna), nakonec padla žádost o rozvod. A to si dovolila moc! S tím souvisí i údajné brutální napadení Rychtářové, které dosud šetří policie.

A jak je to tedy se změnou příjmení? „Rozhodně to není kvůli nějaké zášti vůči někomu. Darča to zkrátka tak cítila, a tak se nechala přejmenovat. Její bývalý by se o tom nedozvěděl, kdyby Darinu v úterý, kdy vystupovala jako svědkyně u jednání trestního soudu proti Rychtářovi, nevyvolávali jako paní Novou,“ tvrdí přítel Rychtářové. Ta podle něj chtěla nové příjmení a své dívčí si vážně neodmítla vzít kvůli rodinné krizi.

A jaký je její názor na rozvracečku vztahů Ivetu Bartošovou? „Žádný. Nemluví o ní. Nemá vůči ní ani kladné ani záporné emoce. Konec manželství přičítá jen Pepovi, jí ne,“ dodal blízký kamarád Dariny. Ta nám zvedla telefon, ale odmítla cokoliv komentovat. „Opravdu už nejsem součástí příběhu těch dvou, nechte mě, prosím, být,“ řekla kupodivu zvesela, takže zničenou a utrápenou odkopnutou ženušku rozhodně nepřipomínala.

Reklama

Další články

Načítám