Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po více než dvou týdnech se Iveta Bartošová (†48) rozhodla ukázat na veřejnosti. Důvodem byla přímá volba prezidenta, kterou si nenechala ujít se svým přítelem Josefem Rychtářem (65). Ten vnímá volby jako občanskou povinnost, a proto možná neměla na výběr ani Iveta.

Nikoho nejspíš nepřekvapí, že dvojice rovněž podpořila stejného kandidáta. „Oba budeme volit Jiřího Diensbiera. Znali jsme se osobně s jeho tátou a byl to skvělý člověk. Pan Dienstbier je mladý a perspektivní,“ složil poklonu kandidátovi za ČSSD Rychtář.

Deník Aha! zpovídal i další celebrity, které měly v té době až na Simonu Krainovou (51) už jasno, jaké jméno hodí do volební urny. Největší podporu měl u slavných osobností Karel Schwarzenberg, pro kterého hlasovali z šestice dotazovaných Marek Eben (66), Heidi Janků (61) a Ladislav Frej (82). Felix Slováček (69) s manželkou Dádou Patrasovou (56) dali hlas Miloši Zemanovi.

Reklama

Další články

Načítám