Hlavní obsah
Článek

Manželství herečky Alice Bendové prochází těžkou krizí. Herečka mluví o rozvodu jako o hotové věci a tvrdí, že za všechno můžou nevěry jejího manžela. Super.cz se ale ozval zdroj, který tvrdí, že ve skutečnosti je to trochu jinak.

Alice Bendová (50) sice všem vypráví, jak jí byl Vašek neustále nevěrný a jak už to nedokázala tolerovat. Jenže ono je to jinak. Vašek odešel od Alice sám kvůli tomu, že přišel na to, že si pořídila mladého milence,“ popsala Super.cz kamarádka manželů, která dodává další podrobnosti.

„Alicin milenec se jmenuje Michal Topol a je mu dvacet pět let. Poznali se v prosinci minulého roku na vánočním večírku jednoho autobazaru, se kterým Alice spolupracuje, a pro který Michal také dělal. Od té doby jsou spolu," říká rodinná kamarádka Bendových, která je do celé kauzy zasvěcena.

"Zhruba před dvěma měsíci na všechno Vašek přišel. Řekl Alici, že chce manželství zachránit, ale že se musí se svým milencem okamžitě rozejít. Dokonce odešel z domu, aby se Alice takříkajíc srovnala. Jenže ona rozchod s milencem odmítla. A místo toho všude vypráví o tom, jak jí byl Vašek nevěrný a jak se bude rozvádět,“ dodává náš zdroj. Podle něj byl také mladý milenec hlavní důvod, proč Bendová nedávno podstoupila úpravu svých silikonů a nechala si odsát tuk z břicha.

Informaci o mladém milenci své ženy neochotně potvrdil i samotný Václav Benda. „Bohužel je to pravda. Nechci se k tomu ale jakkoliv dál vyjadřovat. Nemyslím si, že tohle jsou věci, které bychom s mou ženou měli řešit přes média,“ řekl Super.cz Benda a položil telefon.

Alice Bendová má se svým manželem Václavem dvě děti – čtyřletého Vašíka a roční Alici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám