Hlavní obsah
Článek

Takový večírek asi italská Florencie dlouho nepamatuje. Přímo na náměstí kousek od proslulého Ponte Vecchio zahrála před několika dny proslulá skotská skupina Simple Minds. A jednalo se o pořádně divoký večírek.

Vždyť ještě než začal samotný koncert, se přímo na pódiu rozmlátilo deset elektrických kytar. Nešlo ale o projev nějakého rockového šílenství, nýbrž o netradiční způsob, kterým se ve Florencii otevírala pobočka proslulého Hard Rock Cafe.

Jednu z kytar rozmlátila první servírka Hard Rock Cafe na světě Rita Gilligan. „Vždycky se mě ptají, jestli mám raději Erica Claptona, který Hard Rock Cafe věnoval jako první svou kytaru, nebo Micka Jaggera, který k nám často chodil. Odpověď na tuto otázku je jednoduchá. Nejraději mám Paul McCartneyho,“ pobavila Rita přítomné publikum ještě před tím, než zručně zdemolovala na pódiu přidělenou kytaru.

Nové florentské Hard Rock Cafe se totiž rozhodlo svůj start zahájit právě demolicí rockových kytar, protože to prý je pro jejich podnik typičtější, než obvyklé polévání šampaňským.

Reklama

Další články

Načítám