Hlavní obsah
Článek

Milovník reggae a bronzový finalista letošní SuperStar Michal Šeps jede. Ze všech finalistů má zatím nejvíce nasmlouvaných koncertů a jeho fanoušci po něm doslova šílí. Ve videu u tohoto článku můžete vidět, jaký úspěch sklidilo jeho marihuanové vystoupení o víkendu ve Skořenicích u Chocně.

„Jsem moc rád, že se mi daří. O tomto víkendu jsem měl vedle Pardubic ještě vystoupení v Tatrách a pak v Košicích, takže jsem musel mezi koncerty přelétávat letadlem, abych to stihnul. To jsem rozhodně nečekal,“ pochvaluje si zájem o svou osobu Šeps, který je tak zatím komerčně nejúspěšnější ze všech finalistů. Za vystoupení si bere až padesát tisíc korun, takže už si zvládl vydělat statisíce.

Pochvalují si ho i v agentuře TataZone, která zastupuje všechny finalisty SuperStar. „O Michala je jednoznačně největší zájem. On je navíc velký profesionál, hraje hudbu, která ho baví, takže jsou s ním všichni, kdo si ho objednají moc spokojení,“ popisuje spolupráci David Tkáč z TataZone. „Michal má už domluvené další desítky vystoupení. Věříme, že díky svému charisma a obří lásce k reggae se stane největší tuzemskou hvězdou tohoto hudebního stylu,“ dodává Tkáč.

Reklama

Další články

Načítám